Archive for the ‘Gedung Pernikahan’ Category

It’s Over

Hey… I forgot to update this blog :)

If you stumble upon this website, thank you… it’s been a journey, yet it has to end. We officially ended our marriage in January 2011.

Life’s been taught us a lot and it was very precious lessons. We remain good friends and I don’t intend to close this blog because this blog would be a good reminder of life process, stages, and one most important message: nothing lasts forever.

Love,

Ollie

Posted on September 5th, 2011 by salsabeela  |  2 Comments »

It’s Over

After 7 years of relationship & 2 years of marriage, me and Anang Pradipta, have decided to divorce. All the painful process has been done and taken care real well by our lawyer.

We’re really sad for what’s happened and hope our big family & friends could understand our decision. We care for each other deeply and remain friends. All matters regarding personal life of Anang Pradipta or business side of Gamexeon.com or GantiBaju.com is no longer in my territory. You could contact Anang Pradipta directly on that matters. Also for my personal life & all my businesses have nothing to do with Anang Pradipta, you could contact me directly.

My dear friends, I understand that this is shocking to you, and for us as well. But we need you to support and pray for us the best to continue our journey of life.

Some of you would asked, What’s Happened? I thought you both perfect couple?! Well, it’s happened so fast and struck us down. I believe we were happy, until we’re not. To be frank: in life, sh*t happens. And how you handle it that matters. All possible reasons that could cause a divorce already happened in our marriage, so this is the final decision. We’ve been on a series of answer searching and we get so many lessons from this unfortunate event. That way, we’re still grateful for what’s happened and wish the best to each other so we can move on smoothly.

The next question would be, Who’s fault is this? Like I said, it’s a series of unfortunate events, so it’s really hard to point a finger to just 1 person. We both are adults and we both understood and also take responsibility of whatever actions or decision that we take in our life.

Anyway, for me, writing heals any wound, and it’d came naturally that I might write a story about our separation in a book, about how it happened and about the process of finding the answers to the crossroads.

I’m not closing down http://unwinged.salsabeela.com as a reminder that we once love each other so much. I’m opening a new website http://love.salsabeela.com to write all about love & life that I learned from these past 11 months and also for new love that I hopefully will experience in the (near) future.

I love my life too much, I want to be strong, even stronger. Thank you for my family & friends that has been supporting me all these time. I can’t survive without you guys. Life is a journey, and I’m excited to see what’s next.

Once in a while I might going to need a shoulder to cry on, and I hope you, my friends, could always be there for me.

Love you all.

Posted on February 1st, 2011 by salsabeela  |  No Comments »

Happy 2nd Anniversary

Remember when…

We were young and clueless

We laugh the whole time and restless

When you start calling me bunie or buninya or bunyie

When we discuss web scripts and engine over dinner

When we eat Indomie because we’re ran out of money

When everything’s so simple and lovely

When you begin to be part of me deeply

Happy anniversary…

Posted on December 19th, 2010 by salsabeela  |  160 Comments »

You know what ?

I miss you. Like, so much.

Posted on June 3rd, 2010 by unwinged  |  221 Comments »

One More Reason

I got back from a very bad traffic today. As we know, Jakarta, the city we love (and hate) always have a bad traffic after heavy rain. I stuck in a cab for 2,5 hours (in a distance that usually took me only 30 minutes), and it was damn cold in the taxi. When I arrive home, my husband kissed me and feel that my body felt so cold. I was so tired and went straight to bed. He hug me in bed to warm my cold body, massaging my stiff shoulder, rub my feet until I fell asleep. I woke up 2 hours later, recharged. Next thing we did is experimenting with a new dish: Onion Ring, in our tiny kitchen. It was fun and we have dinner together happily.

I love my husband for many reasons, but I guess, I found one (or two) more reasons to love my husband today.

Posted on January 7th, 2010 by salsabeela  |  No Comments »

Ngunduh Mantu

Alhamdulillah tanggal 31 Januari 2009 telah diadakan acara ngunduh mantu kami di Hotel Serrata, Semarang. Bagi yang nggak tau, ngunduh mantu adalah acara pernikahan yang diadakan oleh pihak pria. Biasanya ini dilakukan oleh orang-orang Jawa (seperti kami). Wedding persiapannya hanya 1 bulan, diurus sepenuhnya oleh my mother in-law dan my sister in-law. Thanks to them! Gue cuma tinggal datang dan duduk manis hehe. Kali ini warna baju kita pake warna kuning ngejreng dengan aksesoris jilbab stylist yang penuh bling. Well, I’m lucky to experience it because gue penasaran juga karena kemaren style jilbab pas wedding gue lumayan minimalis. Kata temen gue, “Buset, baju penganten ampe 3!”. Well, actually gue pegang 5 kebaya manten yang kepake cuma 3, belum termasuk kebaya lamaran, kunjungan balasan dan siraman hehehe. Setelah acara ngunduh mantu, kami ber-honeymoon ke Bandungan, yang hanya berjarak 1 jam dari Semarang. Ntar gue ceritain lebih detil di postingan selanjutnya ;) See you later!   

Posted on February 7th, 2009 by salsabeela  |  4 Comments »

Poll Results: Where should we go to HoneyMoon?

Posted on January 8th, 2009 by salsabeela  |  No Comments »

Pernikahan Ollie & Anang

Alhamdulillah, telah menikah Aulia Halimatussadiah (Ollie) dengan Anang Pradipta (Anang) pada tanggal 20 Desember 2008 di Gedung Serba Guna Senayan. Untuk papa mama, adik-adik, puluhan panitia, keluarga besar, sahabat, teman, kolega dan siapapun yang telah membantu suksesnya pesta pernikahan, kami ucapkan banyak terimakasih. Doakan semoga kami dapat membangun keluarga yang Sakinah, Mawaddah wa Rohmah dan selalu diberkahi Allah. Amin Ya Robbal Alamiin….

Untuk prosesi mulai siraman, akad nikah, dan resepsi, detailnya akan kami ceritakan nanti di blog ini. Blog ini juga akan menjadi tempat cerita-cerita kehidupan ‘baru’ kami sebagai suami istri.

Foto-foto selama acara dapat dilihat melalui Flickr, always check back karena saya selalu akan menambah foto baru. Foto-foto lain juga dapat dilihat melalui web teman-teman saya yang fabulous banget:

Satya Witoelar
Kania
Tehkici
Chandra Marsono
Rici & Gamexeon Friends
Hendy Irawan (Coming all the way from Kediri, thanks a lot!)
Om Endi (Ketua seksi dokumentasi)

Kalau ada teman yang fotonya belum disebutin disini tolong let me know ya :) Happy Holiday!

Posted on December 24th, 2008 by salsabeela  |  4 Comments »

We’re Getting Married

Sewa Gedung

Alhamdulillah, setelah pacaran selama 7 tahun, akhirnya ada pembicaraan ke arah pernikahan. Dan begitu orang tuanya Mr. Big (loh kok kayak Carrie haha… biar deh) dan orang tua ku telah berbicara, maka saatnya untuk mem-booking gedung.

Awalnya sih pengen di tempat yang unik dan outdoor seperti Gedung Arsip Nasional. Tapi secara tanggal yang kuincar adalah Desember 2008, maka kemungkinan besar cuaca sedang tidak bersahabat. Hm… trus orang tua sendiri dari awal udah naksir Gedung Serbaguna Senayan. Gue telepon mereka susah banget (mungkin salah nomernya ya). Nomer telepon Gedung Serbaguna Senayan yang bener: 021-5731952 (Cp: Pak Gandy/Pak Yono). Awalnya sih nggak dapet tanggal. Kemudian nyokap gue iseng-iseng telepon beberapa saat kemudian. Ternyata dapet tanggal 20 Desember 2008! Which is a great date.

Langsung aja gue dan nyokap nyamperin pihak marketingnya dan liat-liat gedung. Secara tampilan sih gue nggak terlalu impressed. Karena emang gedungnya udah agak vintage (hehe). Tapi yang sekali lagi, karena orang tua suka dan emang gedungnya gede, tempat rias gede, parkir gede, dapet tanggal bagus, akhirnya kita setuju untuk booking.

Besoknya gue dateng sama Mr. Big untuk DP sebesar Rp 3.000.000. Katering, Dekorasi dan Foto ada rekanannya dari mereka. Katering yang wajib pake dari rekanan mereka. Sehingga kalo gue pesen katering untuk 1000 orang, maka gedungnya jadi kayak gratis. Mereka tawarkan mulai dari Rp 48.000.000 untuk gedung dan katering.

Kateringnya sendiri, gue direkomendasiin untuk pake Caterindo. Setelah begadang dan browsing-browsing di Weddingku.com, ternyata emang bener katanya bagus. Jumat ini rencana gue akan test food. Mudah-mudahan cocok deh. Untuk makanan gubuk gue tertarik untuk ambil dari luar katering seperti Sate Afrika, Es Podeng dan Chocolate Fountaine.

More about it later! :)

Posted on July 3rd, 2008 by salsabeela  |  No Comments »